Lexo Kuran

Për ne

sunset-view-at-mosque.jpg
prayer-hands-of-a-woman-holding-a-rosary.jpg
Ndihemi të lumtur!

Faleminderit që vizituat platformën tonë.

Jemi munduar që të sjellim për ju një platform më ndryshe ku ju do mund ta lexoni Kuranin fjalën e Allahut përmes shkronjave latine dhe njëkohësisht ta dëgjoni atë përmes audio inqizimit. Deri sa ju ti mësoni shkronjat e Kuranit ju do mund që ajetet ti lexoni me shkronja latine.

Lexoni

Lexoni

Ju do mund ta lexoni Kuranin përmes platformës online në gjuhën Shqipe & Arabe dhe Transliterim

Transliterim

Transliterim

Për ata të cilët nuk i njohin ende shkronjat e Kuranit, tani mund ti lexojn në transliterim me shumë lehtësi

Ndëgjoni

Ndëgjoni

Gjithashtu ju mund ta ndëgjoni recitimin e Kuranit në platformën tonë nga recitues të njohur botëror

MË I MIRI PREJ JUSH ËSHTË AI I CILI E MËSON KURANIN DHE UA MËSON TË TJERËVE

Pejgamberi Muhammed (sal-allahu alejhi ue selem)